donderdag 21 augustus 2014

Dag 14: compeet

San vicente --> Buelna
Deze ochtend hadden we een sober ontbijt. Het enige wat op tafel stond was marmelade, een paar koekjes en een paar toastjes. En als drinken koffie, melk en thee. Dus onze maag was niet volledig rond gegeten als we vertrokken. Geen probleem, we trekken onze plan wel. Het eerste terrasje hebben we een broodje met omelet met chorizo geheten. Dat heeft onze maag even gevuld. Aan het eerste terras moesten we afscheid nemen van Ludovique. Hij ging nog 35km doorstappen om morgen dan terug naar huis te vertrekken en de dag erna te werken. We hebben onze gegevens uitgewisseld want hij woont in de cognac streek. Heel interessant. Spijtig dat hij weg moest. Het was een aangename gast. We hebben dan samen met Lucas verder gestapt tot in Buelna. Daar hadden we wifi, een wasmachine, een droogkast. Uiteindelijk zouden we maar stinken zonder de moderne technologie want we hebben geen waspoeder mee...
Ik had een nieuwe blaar op mijn hiel. Al heel de tocht heb ik daarop gevloekt. Op het einde heeft Lucas mij een compeed pleister gegeven. 4 dagen later zou het moeten over zijn. We namen rustig de tijd om ons te douchen en de was te doen want we waren al in de herberg van 13u30. 'savonds eten.
Avond eten was, zoals gewoonlijk, penne met tomatensaus en een slaatje. Daarna nog wat quality time aan de telefoon en dan bedje in. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten