vrijdag 22 augustus 2014

Dag 15: todo completo

Buelna --> Celorio
Deze ochtend hebben we eens uitgeslapen. 7u opgestaan voor het ontbijt. En alweer een sober ontbijt zoals de dag ervoor. Maar we hebben alle koekjes opgegeten. Lukas hebben we achter gelaten en zijn verder gestapt met Indiana. Een franse dame. Eerst een stuk langs de ruwe kust en dan een heel lange weg van asfalt. Uiteindelijk gingen we weer op naar de ruwe kust op de kliffen. Een mooie dag. Niet te warm en ook niet regenachtig. Toen aankwamen in celorio kon niemand ons vertellen waar de herberg was. Ze wisten zelf van geen herberg. Achter een tijdje zoeken vonden we iets dat zichzelf herberg noemde. Maar die was vol. Dus zochten we iets beffen achter de kamping. We kwamen aan bij de camping. We waren van plan om een blokhut te huren maar die waren allemaal vol. Maar wat verder was er nog een camping. Daar hadden ze nog een caravan voor 4p. Net genoeg voor Indiana, Lucas, mijn vader en ik. Maar er konden eigenlijk 6personen in. En toevallig kwamen Theresa en nog een Duitse dame ook af. Die konden er net nog bij. Als we hier toekwamen hebben we ons eerst op het terras gezet voor een fles sidre voor maar 2,50€.
Als iedereen in de camping was gingen we naar het strand. Een heel klein strand. Ongeveer 15x15 en het zat vol met mensen. Enkel de zee was niet bemand. Euh gingen we allemaal de zee in. Heel koud. Dus gingen we allemaal de zee weer uit.
Achter het fris bad hebben we verse kleren aangedaan, de caravan een beetje op orde gesteld en dan terug naar de bar voor het apprtitief. Een ijsje. Daarna een menu voor 8euro en de bedjes gaan opzoeken voor wat energie op te doen voor morgen.

1 opmerking:

  1. Ziet er allemaal mooi uit gasten! Veel courage en groetjen van mij en Ria. Ge doet da goe! Ben bijna jaloers. ;-) Ik wens jullie veel mooie contacten die dingen in jullie mogen helen. Zelden zie je zo een band tussen vader en zoon. Prachtig... Vaya con...kies maar zelf uit. :-)

    Juan

    BeantwoordenVerwijderen